Om Red-liv

allan red livRed-Liv har eksisteret siden 2001 og er grundlagt af Allan Lassen.

Det er Red-Livs mål og mission at udbrede viden om førstehjælp og brandslukning, og således være med til at gøre en forskel for sikkerhed og forebyggelse i hverdagen. Den ultimative belønning for vores arbejde er, når vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere kan være med til at redde liv.

Red-Liv's virksomhed er baseret på førstehjælpskurser, brandkurser samt foredrag i førstehjælp. Derudover salg af udstyr.

Red-Liv er certificeret

Red-Liv er godkendt via Dansk Førstehjælpsråd og er medlem af foreningen af selvstændige førstehjælsinstruktører (FSFI). Alle instruktører som underviser for Red-Liv er erfarne ambulance og brandfolk.For at undervise og udstede kompetencegivende kursusbeviser deltager Red-Liv i Beredskabsstyrelsens opfølgningskurser. Jeres garanti for fuldt opdateret undervisning. 

Stor erfaring med førstehjælp

Jeg selv, Allan Lassen, har kørt akut ambulance i 17 år og er desuden uddannet røgdykker. Jeg er uddannet ambulance/brandinstruktør siden 1987 og har suppleret med en uddannelse i voksenundervisning fra Blågaard Statsseminarium i 2002. I mit job som akut ambulancefører har jeg oplevet folks reaktioner på at udføre førstehjælp. Det drejer sig både om panik, angst og frustration over ikke at vide, hvad man skal gøre, men også trygheden og den selvtilfredshed, førstehjælperen kan føle, når man i en akut situation formår at yde den påkrævede hjælp og måske redde liv.

 

Venlig hilsen

Allan Lassen
Mobil: 2521 4123

 

danskehospitalsklovne 2022

red liv hvid telefon 2521 4123
Vil du vide mere, så kontakt os. Vi er altid parat til at besvare dine spørgsmål.
Lad os få en snak om hvordan kurset kan tilpasset dine behov.

red liv danmark

Vi dækker hele Danmark

Fleksibel undervisning, når det passer dig
Red-Liv afholder kurser og arrangementer over hele landet. Og vi rykker ud, når det passer dig – også lørdage, søndage og helligdage.

Vi råder over flere instruktører, og har ressourcer til at håndtere kurser og foredrag med mange deltagere.

Red-Liv underviser kun hold og grupper.

Kontakt os for mere information

 

telefon red liv 2521 4123

Red-Liv Førstehjælpskurser
Kabbelejevej 32V
2700 Brønshøj