Kontakt os

allan red livKontakt Red-Liv for at skabe et kursus, der passer præcis til din arbejdsplads behov. Lad os få en snak om, hvordan dit næste kursus kan sammensættes.

telefon red liv 2521 4123

Med venlig hilsen Allan Lassen


 

Dækker hele Danmark – alle årets dage

Red-Liv afholder kurser og arrangementer over hele landet. Og vi rykker ud, når det passer dig – også lørdage, søndage og helligdage.

Forskellige arbejdspladser, forskellige behov...

Der er stor forskel på hverdagen som håndværker på en stor fabrik, som pædagog i en institution eller som sekretær på et kontor. Og det er selvsagt forskellige uheld, der typisk indtræffer på arbejdspladserne. Derfor tilpasser vi vores undervisning, så vi vægter de elementer af førstehjælpen, der umiddelbart er mest brugbare på den konkrete arbejdsplads. Endvidere supplerer vi med virkelige historier og eksempler fra lignende arbejdspladser. Læs mere om vores målrettede kurser

Specialiceret i større arrangementer

Red-Liv har stor erfaring med at afvikle arangementer med mange deltagere samt uddannelsesforløb, der strækker sig over længere perioder. Dette kan vi tilbyde, fordi vi råder over mange højt kvalificerede instruktører samt en stor palette af undervisningsmaterialer og udstyr.

Almene førstehjælpskurser

Red-Liv tilbyder selvfølgelig også kursusforløb, der er baseret på Dansk Førstehjælpsråds generelle anbefalinger. Læs mere om vores generelle kurser

 

danskehospitalsklovne 2022

 

Skriv til os

Red-Liv Førstehjælpskurser
Kabbelejevej 32V
2700 Brønshøj.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, udfyld da denne formular og du vil blive kontaktet snarest muligt.