Førstehjælp håndværkere

haandvaerker red liv

Red-Liv har mange års erfaring i at undervise alle faggrupper indenfor håndværkerfaget. Kurset er specielt målrettet personer i håndværkerbranchen.

Et førstehjælpskursus lærer dig og dine medarbejdere at arbejde sikkert og handler hurtigt og effektivt, hvis en ulykke pludselig opstår. Dermed kan du forhindre alvorlige skader og dødsfald ved en lang række pludseligt opståede ulykkestilfælde samt yde livsvigtig hjælp, når andre har allermest brug for det.

Vores førstehjælpskurser er modulopbygget og kan tilpasses den enkelte virksomhed – her lægger vi vægt på de behov og ønsker virksomheden har. I vil naturligvis også få fremvisning af hjertestarter.

Vær parate, hvis uheldet sker
I har ansvaret for andre mennesker, og det er essentielt, at I er forberedt på, at uheld kan ske. Vi gør jer i stand til at handle hurtigt og korrekt, når I skal yde førstehjælp.

Vi skræddersyr førstehjælpskurser til jeres arbejdsplads
Vi sørger for, at I får det optimale udbytte uanset, om I er en stor eller lille virksomhed, og vi kommer gerne flere instruktører, hvis I er mange medarbejdere. Vi medbringer det relevante og bedst egnede udstyr. Fx voksendukker, børnedukker, babydukker og hjertestartere.

Fleksibel undervisning
Red-Liv rykker ud, når det passer dig – også efter almindelig arbejdstid, lørdage, søndage og helligdage.

Alle instruktører har stor erfaring inden for ambulancekørsel eller redning. Vores erfaring er et væsentligt element i kurset.

I er i centrum
I skal kunne førstehjælp i praksis. Derfor foregår vores kurser ude hos jer – og det er der flere gode grunde til:

  • Vi har mulighed for at se og vurdere farlige situationer og udsatte steder hos jer. På den måde forebygger vi, at uheld opstår.

  • Jeres udbytte af kurset er større. I er på hjemmebane, og hvis ulykken sker, tør I tage ansvar og reagere. Og det redder liv.

  • I vores undervisning tager vi udgangspunkt i rammer, der minder om jeres. Vores erfaring bruger vi til at gøre kurset virkelighedsnært

Jeres udbytte er vores arbejdsglæde
Det er alfa omega for os, at I får det udbytte, I forventer – og gerne lidt til. Når vi indgår en aftale, kan I forvente at møde instruktører, der er levende, tilstedeværende, og som sætter jer i gang. Vores materialer er konstant opdateret, og vi tager gerne imod udfordringer, hvis I har lidt blandede arbejdsforhold.

Vores motivation og inspiration kommer bl.a. fra kursusdeltagernes egne spørgsmål og erfaringer.

Red-Liv har f.eks. undervist tømrere, murere, blikkenslagere m.m. under opførelse af DR-Byen. Vi kommer også ud årligt hos "Aarsleff Rail” til grundkurser og vedligehold i førstehjælp.

Pris for et hold på maksimum 16 personer

Kurset kan som udgangspunkt afholdes i en kort introducerende version, der tager 3 timer eller i en mere dybdeborende version på 6 timer.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide, hvilken version, der passer bedst til dig.

3 timer version: 5.250 kroner - eksklusive moms.

6 timer version: 7.250 kroner - eksklusive moms.

– Tillæg for kørsel til opgaver udenfor Storkøbenhavn og Aarhus området. (Statens takst ca. kr. 3,80 pr. km.)

 

red liv hvid telefon 2521 4123
Vil du vide mere, så kontakt os. Vi er altid parat til at besvare dine spørgsmål.
Lad os få en snak om hvordan kurset kan tilpasset dine behov.

red liv danmark

Vi dækker hele Danmark

Fleksibel undervisning, når det passer dig
Red-Liv afholder kurser og arrangementer over hele landet. Og vi rykker ud, når det passer dig – også lørdage, søndage og helligdage.

Vi råder over flere instruktører, og har ressourcer til at håndtere kurser og foredrag med mange deltagere.

Red-Liv underviser kun hold og grupper.

Kontakt os for mere information

 

telefon red liv 2521 4123

Red-Liv Førstehjælpskurser
Kabbelejevej 32V
2700 Brønshøj

 

red liv eget kursus

Sammensæt dit eget kursus

Red-Liv kan sammensætte et kursus eller foredrag, så det passer til dine behov. Vi har stor erfaring med at afholde arrangementer for alle målgrupper og gruppestørrelser.

Red-Liv underviser kun hold og grupper.

Læs mere